Om os

Velkommen til vores nye daginstitution Boulevardens Børnehus.

Vi slår dørene op den 2. maj 2022

Daginstitutionen har plads til i alt 148 børn – tre vuggestuegrupper med 16 børn og fire børnehavegrupper med 25 børn.

Institutionen ligger ved siden af Nørre Boulevard Skolen, og kommunen forventer, at der bliver et tæt samspil med skolen, som også giver gode overgange fra børnehave til førskole og 0. klasse.

Mindre enheder i et stort hus

Da stedet er en stor institution, bliver der tre mindre selvstændige enheder med egne, særskilte indgange. Alle er forbundet på tværs af en 'gade', der binder huset sammen med de centrale fællesområder, personaledelen og institutionens hovedindgang.

Set udefra fremstår byggeriet med parkeringsareal og ankomstplads foran fem gavle, der skærmer for trafikstøj. Bagved er et roligt, sydvendt uderum med legeplads og grønne omgivelser, hvor børnene nemt kan 'tage på udflugt i egen have'.

Vores vision

Visionen for vores nye institution er at være et sted, der bevæger børn. Børn, der går i Boulevardens Børnehus, vil i dagligdagen derfor blive mødt af pædagogisk personale, der har fokus på at bevæge og udvikle børnene både motorisk, socialt, sprogligt og følelsesmæssigt. Institutionen har dog et særligt fokus på børns motoriske udvikling og på at danne rammen om en hverdag, hvor der er fokus på at skabe bevægelsesglæde hos børn.

Skriv dit barn op

Du kan allerede nu skrive dit barn op til den nye institution. Det gør du via Digital Pladsanvisning eller Borger.dk. Her kan du også se dit barns placering på venteliste, ændre pasningsønsker eller udmelde det. Du kan henvende dig i Borgerservice, hvis du har brug for hjælp. Der vil være løbende opstart af nye børn i maj.

Skriv dit barn op

Priser og tilskud til børnepasning

Se hvad en plads i daginstitutionen koster samt mulighederne for at vælge mellem heldags- og deltidspladser.

Priser og tilskud